У Кличка заявляють, що впорядкувати торгівлю заважають "ділки" і "рішали"

Неділя, 26 квітня 2015, 11:34

Структури, які звикли "кришувати" підприємців, що займаються сезонною і пересувною торгівлею, перешкоджають новому порядку розміщення об’єктів сезонної торгівлі у Києві.

Про це заявив директор Департаменту промисловості і розвитку підприємництва  КМДА Максим Кузьменко, повідомляє прес-служба чиновника.

"Програму з розміщення об’єктів сезонної торгівлі саботують "рішали". Ми зіткнулися з тим, що недобросовісні підприємці, які раніше самовільно займали місця, тепер всяко перешкоджають прозорій процедурі купівлі законом дозволеного місця", - сказав Кузьменко.  

За словами чиновника, ці "ділки" дезінформують людей, заявляючи про високу ціну на лот.

"Вони замовчують, що ця ціна не за місяць, а за весь період сезону, тобто, п’ять місяців (мінімальна стартова – 2436 гривень, або 400 грн./міс.), запевняють, що вартість підприємці будуть платити за намети, хоча ці намети в основному будуть видаватися разом з дозвільними документами", - заявив Кузьменко.

Він закликав столичних підприємців не слухати подібних "інформаторів", а дізнаватися  самим по телефону чи у дозвільному центрі на Дніпровській набережній.

"Я розумію, що хтось уже кілька років окупував Хрещатик, і тепер вважає, що можна залишити крихітні проходи для людей і днями не прибирати за собою. Таким "підприємцям" хочу сказати – подібного більше не буде", - наголосив Кузьменко.

Він наголосив, що міська влада зацікавлена в тому, щоб  Київ був зручним для киян, акуратним, приємним для візитів і життя.

"А для цього торгівля – сезонна і пересувна – має бути впорядкована", - підсумував Кузьменко.

Українська правда. Київ 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...