За вечір - 22 обстріли, дісталося Новоласпі, силам під Щастям і Чермаликом

Вівторок, 28 квітня 2015, 08:51

Увечері 27 квітня ситуація в зоні проведення "антитерористичної операції" на Донбасі знову загострилася.

З 18.00 до опівночі незаконні збройні формування 22 рази обстріляли позиції українських військ вздовж лінії розмежування, повідомляє прес-центр АТО.

При цьому бойовики знову застосовували важку артилерію та реактивні системи залпового вогню, у тому числі, по мирних громадянах.

Так, у районі міста Авдіївка бандформування відкрили вогонь по позиціях сил АТО з реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град", а з 21:00 до 21:01 випустили пакет "Градів" по населеному пункту Новоласпа Волноваського району.

Крім того, зі 120-міліметрового міномета незаконні збройні формування двічі обстрілювали опорні пункти сил АТО поблизу Пісків і Опитного, по одному разу - в районі Авдіївки і Чермалика та неподалік міста Щастя.

Із важкої артилерії злочинці двічі вели вогонь по позиціях сил АТО біля Авдіївки і по одному разу – неподалік Опитного і Чермалика.

Також у ході збройних провокацій проти українських військ бандформування застосовували міномети калібру 82 міліметри, автоматичні гранатомети та стрілецьку зброю.

У понеділок увечері українські підрозділи зафіксували прольоти 7 безпілотників противника, здебільшого – в районі Маріуполя.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування