Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Львівська облрада просить розірвати договір про дружбу із Росією

Вівторок, 28 квітня 2015, 17:57

Депутати Львівської обласної ради звернулися до Верховної Ради, президента та Кабміну щодо денонсації Договору про дружбу, співробітництво та партнерство між Україною і Російською Федерацією.

Таке звернення підтримали 65 депутатів, повідомляє сайт облради.

Депутати Львівської обласної ради звернулись до Верховної Ради, Кабміну та президента з проханням прийняти Закон України "Про денонсацію Договору про дружбу, співробітництво та партнерство між Україною і Російською Федерацією".

"На думку депутатів, факт віроломного вторгнення військ Російської Федерації на територію України в АР Крим та його анексія свідчать про грубе порушення Російською Федерацією своїх зобов'язань, що випливають зі змісту Договору про дружбу, співробітництво та партнерство між цими державами", - йдеться у повідомленні.

Водночас депутати вказують, що збройне вторгнення регулярних військових підрозділів Російської Федерації на український Донбас, окупація значної території Донецької та Луганської областей , підтримка екстремістських та терористичних організацій свідчать про порушення Росією засад добросусідства, розпалювання міжнаціональної та міжнародної ворожнечі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування