Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Семенченко хоче, щоб БПП порушив питання про звільнення в Міноборони й Генштабі

Четвер, 30 квітня 2015, 08:39

Група депутатів БПП просить своїх колег по фракції розглянути питання про звільнення відповідальних осіб у Генштабі, Міноборони й обладміністраціях.

Про це написав на своїй сторінці Facebook депутат Семен Семенченко.

" Робочі групи нардепів від нашої фракції, до яких приєдналася віце-спікер парламенту Оксана Сироїд, об'їхали й оцінили стан нашої оборони, починаючи від підрозділів тероборони й рот охорони при військкоматах, ліній фортифікаційних споруджень, наявності резервів, рівня підготовки знову мобілізованих частин, закінчуючи станом озброєння й комплектності бойових частин на передовий", - повідомив він.

"Відвідали знову сектор "М" і харківську область. Зараз робоча група виносить проект рішення на засідання фракції. Якщо колеги нас підтримають, то наша фракція, як член правлячої коаліції жорстко порушить питання про звільнення від займаних посад осіб відповідальних у міноборони, генштабі, обласних адміністраціях за ту суміш саботажу, некомпетентності й безвідповідальності, з якими, за рідкісними винятками, зіштовхнулися члени робочої групи", - повідомив Семенченко.

"Думаємо, що своєчасним буде також створення моніторингових груп з народних депутатів різних фракцій, що постійно чергують в "Зоні АТО", якийсь демократичний інститут "комісарів", – додав він.

Семенченко також повідомив, що з лютого 2015 комітет з безпеки й обороні ВР, розслідуючи події в Дебальцевому, не може одержати пояснення від керівництва Генштабу. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування