Тимчук: Розвідники-бойовики на завдання змушені їздити на громадському транспорті

Четвер, 30 квітня 2015, 09:54

Серед бойовиків фіксуються конфлікти, у Донецьку проводять "навчання" у житлових кварталах з перестрілками.

Про це повідомляє керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук з посиланням на оперативні дані.

"Фіксуються конфлікти між бойовиками в Калинівці. Кілька днів тому місцева "військова комендатура" затримала 4-х бойовиків з "армії ДНР" за мародерство. Три дні тому бойовики з того ж формування "ДНР" відбили арештованих мародерів, у результаті перестрілки був застрелений представник "комендатури", - повідомив він.

"У зв'язку із цим протягом останніх 3-х днів представники "комендатури" проводили впізнання нападників, у результаті чого виникла перестрілка (загинули ще двоє бойовиків "ДНР" і 1 співробітник "комендатури")", - додав Тимчук.

За його словами, у Донецьку бойовики регулярно влаштовують "навчання" у житлових кварталах з використанням стрілецької зброї й гранатометів РПГ, що викликає різке неприйняття в місцевих жителів.

"У Київському районі Донецька відзначається зросла кількість артилерії бойовиків, розгорнутої у кварталах району. Через обмеження в розподілі палива, введені командуванням терористів у Донецьку, розвідувальні групи бойовиків їздять "на завдання" на громадському транспорті", - додав він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...