Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Саакашвілі розповів, що відмовився від посади віце-прем'єра України

Четвер, 30 квітня 2015, 11:46

Екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі заявив, що київська влада запропонувала йому обійняти високу посаду, але він пов'язує своє майбутнє з Грузією.

"Звісно, я повернуся до Грузії, щоб допомогти моєму народу. Моя кар'єра належить моєму народу", - заявив він в інтерв'ю азербайджанському телеканалу ANS, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Саакашвілі зазначив, що українське керівництво нещодавно пропонувало йому високу посаду – пост віце-прем'єра.

"Це було б для мене великою честю. У цьому випадку мені довелося б прийняти українське громадянство й відмовитися від грузинського громадянства. Але я цього не зробив", - сказав він.

"Тому що вірю, що в моєї країни, у Грузії, велике майбутнє. Я це майбутнє буду будувати зі своїм народом", - пояснив екс-президент.

Саакашвілі відмовився коментувати питання у зв'язку зі зверненням грузинської Генпрокуратури до Баку з вимогою його видачі.

Як повідомляють грузинські ЗМІ, Саакашвілі приїхав до Баку для участі в III Глобальному форумі співтовариств. Він прибув на форум у статусі української офіційної особи.

Напередодні стало відомо, що Головна прокуратура Грузії направила азербайджанській стороні вимогу затримати Саакашвілі, який перебуває в міжнародному розшуку, й екстрадувати його в Тбілісі, однак відповіді з Баку поки не отримала.

Раніше грузинська прокуратура неодноразово безуспішно вимагала від України екстрадувати Саакашвілі в Грузію.

Саакашвілі є радником президента України й головою Дорадчої міжнародної ради реформ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...