Бойовики знову обстріляли Щастя з автоматичних гранатометів

Четвер, 30 квітня 2015, 12:33

Напередодні увечері бойовики знову обстріляли Щастя з автоматичних гранатометів.

Про це повідомляє губернатор Луганщини Геннадій Москаль.

Прицільний вогонь по опорному пункту українських силовиків вівся з боку окупованої Веселої Гори.

Гранати вибухнули поблизу мосту через Сіверський Донець та автостанції. За попередніми даними, ніхто з військових не постраждав.

За минулий тиждень місцевість біля мосту в Щасті обстрілюється бойовиками щодня, а іноді й по кілька разів на добу.

Крім Щастя бойові дії велися ще в кількох населених пунктах на лінії розмежування вогню. На околицях Кримського, починаючи з 18-ї години й до півночі, спалахували перестрілки між бойовиками та українськими військовими.

Їх інтенсивність була меншою, ніж напередодні, інформації про поранених чи руйнування немає.

Зранку в Кримському тихо. Після півночі бойовики з боку Калинова обстріляли також с.Троїцьке (Попаснянський район поблизу Дебальцевого). Кулі зі стрілецької зброї потрапили й на територію села, за інформацією, що уточнюється, в кількох будинках унаслідок обстрілу вибиті вікна.

На лінії розмежування вогню в Луганській області, поблизу м.Золоте, на розтяжці підірвався мирний житель - 38-річний мешканець Луганська. Зараз він знаходиться в лікарні, за життя пораненого борються медики.

Крім того, Геннадій Москаль розпорядився заборонити торгівлю будь-якими спиртними напоями (включаючи пиво) в населених пунктах області, що розташовані на лінії розмежування вогню.

Як відомо, обласна влада неодноразово попереджала мирних жителів про небезпеку виходити в лісосмуги та на береги водойм уздовж лінії розмежування, оскільки ці ділянки  можуть бути заміновані. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...