Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зміни до Конституції будуть готувати поетапно - Гройсман

Понеділок, 6 квітня 2015, 13:37

Зміни до Конституції України будуть готуватися блоками.

Про це заявив голова Конституційної комісії, спікер Верховної Ради Володимир Гройсман на першому засіданні Комісії, передає Інтерфакс-Україна.

"Ми можемо говорити про повну зміну Конституції, а можемо говорити про те, що ми буде працювати блоками, будемо напрацьовувати рішення по мірі їх готовності та обговорення, причому з широким залученням громадськості", - сказав він.

При цьому Гройсман вказав на важливість досягнення "єдності влади", щоб "баланс влади і противага збереглися", також прибрати конфліктність, "все розставити на свої місця і зробити це спільно з громадянами України".

"Тому я думаю, що буде абсолютно доцільно, коли ми почнемо працювати професійними групами, які дозволять проводити відповідні зміни і досягати мети, яка стоїть сьогодні перед нами", - додав він.

Крім того, Гройсман переконаний, що Конституційна комісія розробить конкретний план щодо внесення змін до Основного закону.

"Я переконаний в тому, ... що ми зможемо сформувати дуже якісний робочий план, в результаті якого будуть конкретні зміни Основного закону держави, який дозволить нам впроваджувати реформи", - сказав він.

Спікер Верховної Ради підкреслив, що робота Конституційної комісії повинна бути "дуже ефективною", динамічною і "забезпечити результат діяльності комісії, а не тільки процес".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: