Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко розповів про сучасні українські танки в зоні АТО

Понеділок, 11 травня 2015, 16:46

Україна використала тимчасове затишшя на сході України для посилення протитанкової оборони в зоні проведення антитерористичної операції.

Про це повідомив президент України Петро Порошенко під час відвідування 169-го навчального центру Сухопутних військ ЗСУ "Десна" на Чернігівщині 11 травня.

"Ми скористалися цим періодом тимчасового затишшя, і можу сказати, що на окремих танконебезпечних напрямках ці протитанкові (ракетні комплекси) "Стугна" вже є", - заявив Порошенко.

Також він додав, що наразі "робиться акцент на сучасну протитанкову зброю, оскільки, за даними розвідки, противник у разі атаки використовуватиме саме такі колони".

За словами Порошенка, у разі атаки "українські Збройні сили матимуть можливість їх зустріти найсучаснішою технологічною далекобійною високоточною українською протитанковою зброєю".

Під час візиту на полігон було продемонстровано ракети "Стугна", "Бар'єр", високоточні міни та інше озброєння, зокрема сучасні системи управління вогнем, які вже за три тижні будуть у військах.

Також Порошенко зазначив, що є домовленість з ДК "Укроборонпром", що його фахівці перебуватимуть безпосередньо у військах, щоб навчити військовослужбовців ефективно використовувати це протитанкове озброєння.

Усі фото - РНБО
 
 
 
 

"Інтерфакс-Україна"  

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування