У сил АТО достатньо сил і засобів, щоб стримати ворога - штаб

Вівторок, 12 травня 2015, 13:08

У сил антитерористичної операції достатньо сил, аби стримати наступ ворога в разі його активних наступальних дій.

У цьому на традиційному брифінгу у вівторок запевнив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко, відповідаючи на запитання журналістів.

За його словами, достеменна кількість танків ворога на Донбасі наразі не відома однак сили АТО маєють "озброєння і людей які навчені знищувати броньовані цілі ворога".

Лисенко нагадав, що на території Луганської області і міста Луганська створено три потужні тилові бази забезпечення терористів, де зберігається бронетехніка бойовиків.

Також у Донецьку зосереджена велика кількість військової техніки, яку ховають у житлових кварталах, на промислових базах і в ангарах.

"Важко підрахувати кожну одиницю. Однак приблизну кількість ми розуміємо і, враховуючи розвідувальну інформацію, яку ми отримуємо щодоби: в нас достатньо сил і засобів, щоб стримати ворога в разі його активних наступальних дій", - запевнив Лисенко.

Як відомо, президент Петро Порошенко у понеділок зазначав, що у випадку великого наступу бойовиків ключову небезпек становитимуть танкові колони.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...