У Швеції опустили в Балтійське море гей-рекламу для російських субмарин

Вівторок, 12 травня 2015, 14:39

Активісти "Шведської спільноти миру та вирішення конфліктів" опустили у води Балтійського моря неоновий рекламний щит із зображеним на ньому геєм-моряком.

Про це повідомляє сайт організації.

Щит опустили у воду на сході від Стокгольма. Активісти називають його "системою підводного оборони". Він обладнаний системою підводного зв'язку, яка передає повідомлення азбукою Морзе: "Заходьте сюди, якщо ви гей" ("This way if you are gay").

За словами активістів, це повідомлення адресоване всім невідомим субмаринам, які приховано будуть заходити у Стокгольмський архіпелаг. Також воно поширюється і на шведських військових.

На щиті зображений "Співаючий моряк" — анімований силует напівоголеного чоловіка в матроській пілотці і з ореолом із сердечок.

На щиті написано російською та англійською мовами "Ласкаво просимо до Швеції", яка "гомосексуальна з 1944 року" (рік легалізації одностатевих відносин у країні).

"Шведське суспільство миру та вирішення конфліктів" (SPAS) - найстаріша в світі організація, що займається врегулюванням проблемних ситуацій. Організація тричі нагороджена Нобелівською премією миру.

 
 

Нагадаємо, з 17 по 21 жовтня 2014 року Швеція здійснювала в Балтійському морі масштабну операцію з пошуку підводного човна, який, імовірно, належав Росії.

Пізніше в Міноборони Швеції підтвердили наявність у її водах невеликої субмарини.

18 грудня на шведських островах Форе та Готланд було знайдено російські сигнальні патрони.

Як повідомлялося, керівник прес-служби шведських Збройних сил Філіп Симон підтвердив інформацію ЗМІ про те, що Швеція проводила другу операцію з пошуку субмарини за тиждень після офіційних повідомлень про першу операцію.

"Європейська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування