Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд відмовився продовжити запобіжний захід для Царевич та Кицюка

Вівторок, 12 травня 2015, 20:46

Вінницький міський суд відмовився задовольнити клопотання прокуратури щодо продовження до 6 місяців запобіжного заходу для суддів Печерського райсуду Києва Оксани Царевич та Віктора Кицюка.

Про це повідомила прес-служба суду.

Згідно з інформацією, вказане клопотання передбачало у собі, що Царевич має прибувати до органів досудового слідства на першу вимогу, повідомляти про зміну місця свого перебування та носити електронний браслет.

У задоволенні ідентичного клопотання стосовно Кицюка також відмовлено у зв’язку з його безпідставністю.

Як відомо, 4 березня Верховна Рада дала згоду на затримання й арешт трьох суддів Печерського районного суду Києва - Сергія Вовка, Віктора Кицюка й Оксани Царевич.

Царевич і Кицюк підозрюються в тому, що винесли свідомо неправосудні постанови по справах про адміністративне правопорушення відносно активістів Автомайдана й в інших справах.

Таким чином, за даними прокуратури, вони незаконно залучили до адміністративної відповідальності кілька людей у січні минулого року.

11 березня Вінницький міський суд обрав запобіжним заходом для судді Печерського райсуду Києва Оксани Царевич особисті зобов'язання строком на 2 місяці. Таке саме рішення суд виніс і щодо Кицюка 13 березня.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування