Бойовики вимкнули світло українським селам. Москаль погрожує відповісти

Вівторок, 12 травня 2015, 21:38

Бойовики "ЛНР" вимкнули світло Станиці Луганській та ближнім селам.

Про це повідомляється на сайті глави Луганської ОДА Геннадія Москаля.

За його словами, світло вимкнули у вівторок після 15-ї години.

"Рубильник вимкнули на окупованому боці – Станично-Луганський район єдиний, який отримує електроенергію з Росії через окуповану територію. Енергопостачання здійснюється по резервній лінії відтоді, як бойовики перебили основну", - повідомляється на сайті Москаля.

За його словами, на окупованій території пояснили, що світло зникло через ремонтні роботи, які невідомо коли закінчаться.

"Зараз у райцентрі та прилеглих селах немає не тільки електроенергії, але й центральної води та мобільного зв’язку", - йдеться у повідомленні губернатора.

"Раніше Станиці вже неодноразово вимикали світло з усіляких приводів, а іноді взагалі без причини, хоча Україна справно платить за російську електроенергію. Очевидно, проти нас намагаються розв’язати комунальну війну, від якої нікому немає користі, зате страждають прості люди", - заявив Москаль.

"Хочу нагадати, що 90% видобутої на контрольованій Україною території Луганщини ми постачаємо на окуповану територію, в тому числі в Луганськ. І не отримуємо за цю воду ні копійки, зате зазнаємо величезних збитків, які обраховуються сотнями мільйонів гривень на рік", - додав він.

"Тому якщо з того боку проти нас розв’язують комунальну війну, у нас не залишиться іншого виходу, як повністю перекрити подачу води на окуповані території", - заявив глава ОДА.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування