ГПУ направила до суду справу росіянина, який "працював" танкістом на Донбасі

Середа, 13 травня 2015, 10:36

Генпрокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно громадянина РФ, який брав участь у діяльності терористичної організації "ЛНР".

Про це повідомляє у середу прес-служба ГПУ.

Зазначається, що ГПУ затвердила та направила до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно громадянина Російської Федерації, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 КК України (участь у терористичній організації).

Як повідомлялося раніше, громадянин РФ, перебуваючи у місті Красний Луч Луганської області, у грудні 2014 року вступив у злочинну змову з активними учасниками терористичної організації "Луганська народна республіка" щодо забезпечення обслуговування військової техніки незаконних збройних формувань "ЛНР".

В подальшому підозрюваний, виконуючи відведену йому роль, керував танком "Т-64-Б", екіпаж якого стріляв по позиціях ЗСУ поблизу міста Санжарівка Донецької області.

У результаті бойового зіткнення танк "Т-64-Б", яким керував вказаний громадянин знешкодили, а останнього затримали.

Санкція інкримінованої підозрюваному статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News