У "ЛНР" і "ДНР" торгують даними про майно жителів, які виїхали, - Тимчук

П'ятниця, 15 травня 2015, 10:17

На території, контрольованої так званими "ЛНР" і "ДНР", бойовикам продають інформацію з податкової та нотаріальної баз про майно переселенців.

Про це повідомляє організатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук у Facebook вранці 15 травня.

"Держоргани" терористичних організацій активно використовують податкову й нотаріальну бази даних для вчинення протиправних дій – зокрема, щодо майна громадян, змушених переселитися в інші регіони країни чи за її межі", - пише він.

"Новоявлені "чиновники" ведуть активну торгівлю даними про майно громадян, які цікавлять бойовиків та інший кримінальний елемент", - уточнює Тимчук.

При цьому на підконтрольних бойовикам територіях трапляються напади на бойовиків із Росії через складну ситуацію з фінансами у місцевих.

"За заявами представників "влади" "ДНР" і "ЛНР, "поступово вирівнюється" ситуація у сфері продовольчого забезпечення окупованих районів. Суттєву роль у "виправленні ситуації" відіграють т.зв. "гуманітарні конвої" Рината .Ахметова", - пише Тимчук.

При цьому в населених пунктах, контрольованих т.зв. "ЛНР" і "ДНР", за даними ІС, "почастішали випадки нападу з боку представників місцевого криміналітету на російських найманців і військовослужбовців, які отримують суттєву грошову винагороду за участь у бойових діях на Донбасі".

"Зокрема, у Луганську зафіксовано випадок збройного нападу й грабежу у відношенні російського найманця (останній отримав множинні ножові поранення)", - пише Тимчук.

"Також місцеві "правоохоронці" розслідують факт нападу й пограбування російського офіцера, на який напали невідомі, побили й відібрали "зарплату за 2 місяці", - додає він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування