У Кримському спалахнув ближній бій - Москаль

П'ятниця, 15 травня 2015, 17:16

На Луганщині бойовики обстріляли з мінометів село Кримське обстріляли: поранений мирний мешканець. Обстріл перервав доставку в село гуманітарної допомоги.

Про це повідомляє керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль на своєму сайті у п'ятницю.

Зазначається, що одразу після 15-ї години бойовики, які засіли в Сокільниках, обстріляли з мінометів Кримське, після чого на околиці села поблизу протитуберкульозного санаторію спалахнув ближній бій.

Одна з мінометних мін вибухнула в дворі житлового будинку й осколками поранила господаря – чоловіка років 40. Зараз пораненому надається медична допомога, його стан, за попередніми даними, неважкий.

Після обіду одна з міжнародних організацій привезла в Кримське гуманітарну допомогу, однак як тільки перша партія вантажу була вже в селі, почався обстріл.

Переправлення допомоги по єдиній дорозі, що веде в Кримське, одразу припинилося й буде відновлено силами військовослужбовців та місцевих селян, як тільки це дозволить бойова обстановка, зазначають в адміністрації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування