На Донбасі 4 військових ЗСУ підозрюють у вбивстві 2 жителів

П'ятниця, 15 травня 2015, 17:51

У Донецькій області за підозрою у вбивствах затримано 4 військовослужбовців.

Про це повідомили в обласній міліції.

"За підозрою у скоєнні вбивства і нанесенні тілесних ушкоджень, що спричинили смерть, міліцією затримані військовослужбовці Збройних сил України", - повідомили в міліції.

Співробітники Костянтинівського міськвідділу міліції розкрили вбивство жителя Дзержинська, 1963 року народження, тіло якого знайшли 29 квітня неподалік від шахти "Свята Матрона" з наскрізним вогнепальним пораненням тулуба.

Правоохоронці встановили причетність до скоєння вбивства військовослужбовця ЗСУ, жителя Кіровоградської області. 12 травня підозрюваний був затриманий, судом Костянтинівки йому обрано запобіжний захід - арешт.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення свободи на строк від 7 до 15 років. Ведеться слідство.

Крім того, 8 травня поточного року в селищі Талаківка під Маріуполем було виявлено труп чоловіка, 1977 року народження, зі слідами насильницької смерті. Оперативники встановили, що до цього факту причетні троє військовослужбовців, які дислокуються в прилеглому селищі.

Кримінальне провадження відкрито за ч.2 ст.121 "Умисне тяжке тілесне ушкодження" Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі. Фігурантам обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування