Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сили АТО зафіксували у понеділок кілька безпілотників бойовиків

Понеділок, 18 травня 2015, 23:33

Сили АТО у понеділок зафіксували кілька безпілотників, що належать бойовикам.

Як повідомляє прес-центр АТО, безпілотні літальні апарати бойовиків були зафіксовані у небі за напрямками Новоайдар – Сєвєродонецьк, Райгородка – Щастя, Донецький – Слов'яносербськ та Толоківка – Комінтерново.

Окрім того, згідно з інформацією, незаконні збройні формування російсько-терористичних військ продовжили обстрілювати позиції сил АТО.

Зокрема, на Маріупольському напрямку, в районі населеного пункту Водяне, бойовики стріляли із 82 - мм мінометів, а по Широкиному вели вогонь з стрілецької зброї. 

На Донецькому напрямку незаконні збройні формування вели вогонь з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї по Пісках та шахті Бутовка. А по Опитному - з крупнокаліберних кулеметів.

На Луганському напрямку - по населених пунктах Новотошківське та Щастя - бойовики вели вогонь з крупнокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, зазначили у прес-центрі АТО. 

Із 120-мм мінометів, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів на Артемівському напрямку загарбники обстріляли Золоте, Ленінське та Луганське. 

У районі Троїцького, як повідомили у прес-центра, українські прикордонники та розвідники вступили у бій із ворожою диверсійно-розвідувальною групою. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування