Регламентний комітет відклав рішення про долю Клюєва й Мельничука

Середа, 20 травня 2015, 16:48

Регламентний комітет Верховної Ради на своєму наступному засіданні розгляне прохання про притягнення до відповідальності депутатів Сергія Клюєва й Сергія Мельничука.

Це пов'язане з бажанням членів комітету отримати відповіді Генеральної прокуратури на низку запитань.

Депутат Сергій Лещенко повідомив із засідання комітету у Твіттері: "Регламентний комітет ВР вирішить щодо зняття імунітету з Мельничука й Клюєва на наступному засіданні, після відповідей ГПУ. Схоже, ще 2 тижні".

Лещенко також повідомив, що Сергій Клюєв найняв адвоката Юрія Сухова – і на засіданні регламентного комітету заперечував свою провину.

Регламентний комітет погодився з проханням Клюєва заслухати на наступному засіданні "іноземних незалежних експертів" із його боку.

Як відомо, Генпрокуратура просить Верховну Раду дати дозвіл на притягнення депутата від "Опозиційного блоку" Сергія Клюєва до кримінальної відповідальності за підозрою у здійсненні із братом Андрієм афери щодо придбання ВАТ "Завод напівпровідників".

Сергія Мельничука Генпрокуратура підозрює в підпорядкуванні собі добровольців і організації банди – і просить Верховну Раду дозволити притягнути його до відповідальності.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування