Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко розкритикував роботу Державної міграційної служби

Середа, 20 травня 2015, 22:50

Президент Петро Порошенко розкритикував роботу Державної міграційної служби за рівень виконання завдань щодо введення безвізового режиму, і попросив зробити висновки.

Це сталося під час наради щодо стану виконання зобов’язань з введення безвізового режиму, яку глава держави скликав напередодні саміту "Східного партнерства" у Ризі.

Як повідомляє прес-служба президента, на нараді йшлося про те, що більша частина технічних вимог, які сформулювали європейські експерти, виконані Україною повністю або в значній частині.

Серед критеріїв, над якими ще треба працювати, – забезпечення безпеки системи первинної ідентифікації громадян, яка передбачає біометричні паспорти та введення єдиної ідентифікаційної картки громадянина.

Порошенко дав доручення щодо прискорення виконання зауважень Європейської Комісії та попередив про персональну відповідальність керівників державних органів та установ за якість виконання цих доручень.

У нараді взяли участь прем’єр-міністр Арсеній Яценюк, віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства Геннадій Зубко, голова СБУ Валентин Наливайченко, голова Державної міграційної служби Сергій Радутний, перший заступник міністра внутрішніх справ Ека Згуладзе, уповноважений Верховної Ради з прав людини Валерія Лутковська.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування