СБУ: Дружина російського затриманого збрехала, що не знала, де її чоловік

Четвер, 21 травня 2015, 11:48

Дружина російського військового Олександра Александрова, затриманого на Луганщині збрехала, коли заявила, що не знала, що її чоловік воює на Донбасі.

Про це повідомив радник голови СБУ Маркіян Лубківський на брифінгу в четвер.

Так, за його словами, дружина Александрова не могла не знати, що він відправлений воювати в Україну, бо працює у відділі кадрів 3-ої бригади ГРУ ГШ РФ.

"Дружина Александрова працює у відділі кадрів частини чоловіка, тому вона не могла не знати, де він. Інтерв'ю постановочне", - сказав Лубківський.

дружина Александрова

Крім того в керівник інформдепартаменту контррозвідки Найда повідомив, що Катерина є колишньою моделлю, а в самого Александрова проблема з виплатою кредита за автомобіль.

Фото, наведене СБУ. Дружина Александрова з чоловіком у кредитній машині

Раніше російський пропагандистський канал навів інтерв’ю з дружиною Александрова – Катериною, яка на камеру заявила, що Александров звільнився зі служби, що вона не знала, що той пішов воювати на Донбас. При цьому вона в цьому ж інтерв’ю заявила, що він їй пояснив, що має родичів на Донбасі.

Як відомо, 16 травня під час бойового зіткнення в районі міста Щастя військовослужбовці 92-ї окремої механізованої бригади затримали двох російських спецназівців зі складу диверсійно-розвідувальної групи - Олександра Алєксандрова та Євгена Єрофєєва.

Міноборони Росії заявило, що зазначені громадяни проходили військову службу, але діючими військовими не є.

19 травня СБУ оприлюднила свідчення російських військових.

Один з військових РФ - Олександр Алєксандровсержант з третьої бригади спецназу в Тольятті (РФ), контрактник, служить з 12 грудня 2012 року. Чоловік розповів про те, що група базувалася в Луганську, а сам він приїхав в Україну захищати область.

Александров назвав прізвища всіх членів їхньої групи.

"Ми зайшли на територію України 26 березня 2015 року. Зайшли у складі другого батальйону в кількості 220 осіб", - повідомив він.

Другий - капітан Євген Єрофєєв родом з Куйбишева.

Російський колишній солдат-строковик третьої окремої бригади спецназу в Тольятті визнав командира Євгена Єрофєєва і заявляє, що той не звільнявся зі служби.

20 травня затриманий скористався можливістю поговорити по телефону зі своїми близькими.

"Телефони рідних Алєксандрова продовжують мовчати", - повідомив радник голови СБУ Маркіян Лубківський.

оновлюється…

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування