Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Учасники акції вмощуються на ночівлю під Радою

Четвер, 21 травня 2015, 21:43

Деякі учасники акції, які виступають за реструктуризацію валютних кредитів, вирішили залишитися на ніч поруч із будівлею Верховної Ради.

Як передає "Інтерфакс-Україна", більша частина учасників акції під парламентом, яка тривала протягом дня, до вечора залишили площу Конституції.

Біля парламенту перебувають близько сорока протестувальників, які вирішили залишитися на ніч.

Вони споруджують з коробок, карематів і ковдр місця для ночівлі.

Поруч із будівлею Ради також стало менше правоохоронців.

Комунальні служби прибирають залишки спалених шин з проїжджої частини, рух транспорту на перетині вулиць Грушевського та Шовковичної повністю відновлений.

У той же час протестувальники не дозволили комунальному транспорту вивезти їхню атрибутику: прапори так званого "кредитного майдану" і металеві діжки, по яких стукали учасники акції. Вони заблокували трактор, який вивозив ці діжки, і вивантажили їх.

Як відомо, у четвер під Радою зібралися протестувальники, які вимагали ухвалити законопроект про реструктуризацію валютних кредитів. Вони перекривали дорогу та запалювали шини.

Раніше ІнфоВійська Міністерства інформполітики зазначали, що тему "фінансового майдану" розкручують у соцмережах боти Кремля.

Верховна Рада в четвер після позитивного голосування за законопроект (№1558-1) у другому читанні ("за" - 227 голосів) не змогла підтримати його в цілому та проголосувала за підготовку його за скороченою процедурою до третього читання.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування