На Запоріжжі начальник Нацгвардії розпродував військове майно

Субота, 23 травня 2015, 15:57

На Запоріжжі начальник відділу постачання військової частини Національної гвардії України  з метою особистого збагачення організував продаж  майна військової частини. 

Як повідомили у Департаменті протидії злочинності у сфері економіки МВС, за торгівлю військовим майном зловмисник отримував від підприємців області винагороду.

Під час обшуку працівниками державної служби боротьби з економічною злочинністю Запоріжжя було вилучено 5 ящиків консерви, 11 протигазів та 8 спальних мішків.

У правопорушника вилучено 8 банківських пластикових карток на його ім'я та його дружини, на які, за попередньою інформацією, перераховувалися грошові кошти від реалізації військового майна та товарів.

За даним фактом прокуратурою Запорізького гарнізону Південного регіону за ч. 2 ст. 410 КК України. Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Наразі вирішується питання щодо затримання правопорушника в порядку ст. 208 КПК України та повідомлення йому про підозру. Слідство триває.

Усі фото - прес-центр МВС України
 
 

 Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...