Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко отримав премію за участь у Євромайдані та звинуватив РФ у розпалюванні війни

Субота, 23 травня 2015, 19:33

Мер Києва Віталій Кличко отримав премію імені Германа Елерса  "за видатні заслуги з поглиблення взаєморозуміння та зближення України і ЄС, зміцнення демократії та верховенства права і за зусилля у боротьбі з корупцією в Україні".

Як повідомляє прес-служба Кличка, церемонія нагородження відбулася у м. Кіль 22 травня. 

"Сьогодні ми одночасно воюємо на двох фронтах: на Сході України проти зовнішньої агресії - за нашу свободу і територіальну цілісність, і на внутрішньому фронті – проти корупції, за європейські цінності та європейське майбутнє нашої країни", - зазначив Кличко, виступаючи на церемонії вручення нагороди. 

Також він звинуватив РФ у розпалюванні війни.

"Ця війна штучно створена, і ніколи не змогла б відбутися без пропагандистської війни, промивання мізків та фінансової підтримки... Пропаганда переслідує лише одну мету - порушити спокій у нашій країні", - заявив він, повідомляє Німецька хвиля

Премію ім.Германа Елерса заснованою однойменним німецьким фондом, наближеним до правлячої партії Християнсько-демократичний союз (ХДС), існує з 1975 року. Лауреатами премії були нинішній глава Єврокомісії Жан-Клод Юнкер, екс-канцлер ФРН Гельмут Коль та німецький письменник Зіґфрід Ленц.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування