У бік Макіївки перекинули БТР і 4 КаМАЗи з солдатами РФ - Тимчук

Понеділок, 25 травня 2015, 10:25

Упродовж вихідних найбільш активне переміщення автотранспорту логістики бойовиків було зафіксовано між Луганськом та Алчевському, Перевальському.

Про це повідомляє в понеділок на своїй сторінці в Facebook координатор групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук.

За його словами, також між Шахтарськом та Харцизьком активно переміщується як автотранспорт, так і бронетехніка (включаючи танки), особливо з боку Іловайська.

Аналітики акцентують увагу на колоні з 4-х КАМАЗів і 1-го БТР-80 між Іловайськом і Харцизьком в бік Макіївки. Відзначалася посилена озброєна охорона, вантажівки - тентовані. Ця колона перевозила військовослужбовців ЗС РФ, зафіксовано наявність засобів радіозв'язку у кожного військовослужбовця.

Також були відзначені три 122-мм гармати Д-30 у супроводі 1 БТР-80 і 1 БРДМ на марші між Антрацитом і Червоним Лучем. Колона прямувала до Горлівки через Дебальцеве і Вуглегірськ.

За словами Тимчука, в районі Горлівки триває посилення групи бойовиків, зосередженої навпроти траси на Артемівськ (прибуло 4 БТР-80, раніше зафіксованих у районі н.п.Ясинувата, з боку Єнакієвого перекинуто 4 танка).

У Петровському та Кіровському районах Донецька також триває накопичення бойової техніки і живої сили. У район південніше Старомихайлівки прибула бронегруппа - 8 танків у супроводі 3-х ББМ, 2-х БМП-2 і 1 БТР-70, за нею прибуло 4 вантажівки з матеріально-технічними ресурсами.

У Петровському районі Донецька зафіксовано появу "блукаючої батареї" (за уточненими даними - 4 гармати Д-30). Також у даний район прибуло до 10 одиниць автотранспорту (від джипів до бусів) з російськими найманцями.

Зафіксовано активне перегрупування бронетехніки бойовиків, раніше перекинутої в район Первомайська, Ірміного та Брянки. Частина бронетехніки перекидається у напрямку до Бахмутської траси (в район Донецького і Жолобка). У районі Фрунзе зафіксовано переміщення 3-х танків Т-72БА на марші в сторону Бахмутської траси, повідомляє Тимчук.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування