Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Авдіївський коксохім Ахметова проводить відновлювальні роботи, але ще не працює

Понеділок, 25 травня 2015, 11:26

Авдіївський коксохімічний завод, що був обстріляний бойовиками кілька разів у період з 21 до 24 травня, відновив роботу.

Про це повідомив прес-офіцер АТО Леонід Матюхін, передає "Інтерфакс-Україна".

"Підприємство змушене було припинити роботу кілька днів тому, коли був сильний обстріл, було випущено в його напрямку нього 40 снарядів. Проте сьогодні вранці роботу було поновлено. Наскільки я знаю, там ще є деякі проблеми з водопостачанням, однак підприємство працює", - розповів він.

В свою чергу, група "Метінвест" спростовала інформацію про відновлення роботи найбільшого в Україні виробника коксу Авдіївського коксохімічного заводу.

Про це журналістам в Маріуполі (Донецька область) повідомив генеральний директор "Метінвесту" Юрій Риженков, пишуть "Українські новини".

За його словами, на поточний момент підприємство не працює, при цьому "Метінвест" приступив до відновлювальних робіт на підприємстві.

Терміни запуску заводу Риженков не уточнив.

Як повідомлялося, минулого четверга, 21 травня, внаслідок обстрілу бойовиками Авдіївського коксохімічного заводу і залізничного депо поранені дві людини, у згорілому тепловозі виявлено труп чоловіка.

Унаслідок потужного обстрілу 24 травня завод отримав руйнування в коксовому та вуглепідготовчому цехах.

Снарядами перебиті всі чотири високовольтних введення, що живлять Авдіївський коксохім, унаслідок чого було зупинено виробництво.

"Економічна правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування