ЗМІ: Чоловік, який захопив заручників, вимагає пропустити його в зону АТО

Понеділок, 25 травня 2015, 19:55

Чоловік, який застрелив на Харківщині двох осіб, захопив на автозаправці біля селища Коротич трьох співробітників АЗС.

Про це повідомило джерело в правоохоронних органах.

За його словами, серед захоплених - двоє чоловіків і дівчина.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", зараз троє заручників з чоловіком, що захопив їх, перебувають в автомобілі Skoda на автозаправці.

За інформацією джерела, серед вимог, які висуває чоловік, - безперешкодно пропустити його в зону антитерористичної операції.

У свою чергу, журналіст Артем Шевченко написав у Фейсбук: "Стрілок із Люботина, який розстріляв двох людей і взяв у заручники ще трьох, перебуває з ними в автомобілі на АЗК ОККО на трасі Полтава-Харків і вимагає від МВС: заправити його машину і з міліційним ескортом та сигнальними фарами супроводжувати його в Горлівку, контрольовану, як відомо, бойовиками-терористами".

Інше джерело стверджує, що чоловік наполягає, щоб до нього приїхали перші особи області.

Нині поряд із місцем події перебувають голова обласної міліції, начальник УСБУ та голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін.

Як повідомлялося, в понеділок удень у Харківському районі Харківської області місцевий житель убив двох осіб і захопив двох заручників на АЗС (пізніше з'явилася інформація про трьох).

"За попередніми даними, в м. Люботин невідомий відкрив вогонь з карабіна, внаслідок чого загинуло двоє людей. Наразі вже встановлено, що зловмисником є 48-річний місцевий житель. Після скоєного чоловік на власному автомобілі "ВАЗ-99" виїхав у смт Коротич, де на автозаправці захопив двох заручників", - зазначено в повідомленні облміліції.

Працівники міліції ведуть переговори з чоловіком щодо звільнення заручників і вживають заходів із затримання зловмисника.

Рух трасою Київ-Харків перекрито.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування