Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У рамках навчань в повну бойову готовність переведені війська ЦВО Росії

Понеділок, 25 травня 2015, 21:41

З'єднання і військові частини Центрального військового округу переводяться в повну бойову готовність у рамках масштабної раптової перевірки бойової готовності.

Про це повідомляє управління прес-служби та інформації міністерства оборони РФ.

"У рамках раптової перевірки бойової готовності угруповання авіації та військ протиповітряної оборони Центрального військового округу, з'єднання та військові частини, які залучаються, виконують заходи з переведення в бойову готовність "повну", - йдеться в повідомленні управління, що надійшло в "Інтерфакс" в понеділок ввечері.

Міноборони інформує також, що "передові групи авіаційних частин і з'єднань, що залучаються до перевірки, здійснюють перебазування на оперативні аеродроми для їх підготовки до прийому основних сил".

"Підрозділи протиповітряної оборони, підняті по тривозі, здійснюють марші в райони зосередження, де посередницьким апаратом будуть доведені чергові дані, пов'язані із навчанням", - зазначає військове відомство.

Як повідомлялося, в понеділок за рішенням верховного головнокомандуючого Збройними силами РФ Володимира Путіна в рамках підготовки до стратегічного навчання "Центр-2015" проводиться раптова перевірка бойової готовності угруповань авіації і військ протиповітряної оборони Центрального військового округу.

До перевірки залучається близько 12 тис. військовослужбовців, задіяно до 250 літаків і вертольотів, близько 700 одиниць різного озброєння і військової техніки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування