Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Біля Широкиного бойовики застосували весь комплекс піхотного озброєння

Середа, 27 травня 2015, 10:56

За минулу добу кількість обстрілів з боку російсько-терористичних військ дещо знизилося, бойовики продолеают використовувати заборонену зброю.

Про це у своєму Facebook повідомляє координатор центру "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

Бойовики вели вогонь з різних засобів ураження, включаючи 120-мм міномети, артилерійські системи і бронетехніку, які згідно з "мінським домовленостям" повинні бути відведені від лінії зіткнення.

За його словами, найбільш напружена обстановка зберігається на приморському напрямку. У районі н.п. Широкино терористи застосували весь комплекс піхотного озброєння, включаючи 120-мм міномети і автоматичні гранатомети АГС-17 "Полум'я". У районі Чермалика та Павлополя зафіксована підтримка дій декількох вогневих груп НВФ вогнем ствольної артилерії 122-мм.

У районі н.п. Піски і Лозове терористи застосували ПТРК і гранатомети, намагаючись вразити особовий склад і техніку українських підрозділів, що знаходяться в інженерних спорудах на передньому краї.

Поблизу н.п. Луганське і Миронівське бойовики обстрілювали позиції сил АТО з мінометів і великокаліберних кулеметів.

У районі н.п. Кірове і Троїцьке був зафіксований обстріл наших позицій декількома БМП-2 противника за підтримки вогнем із зенітних установок ЗУ-23-2. У ході перестрілок в районі Гранітного, у відповідь вогнем українських військ знищено 1 розрахунок 120-мм міномета терористів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування