Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики пригнали до Донецька автоколону з чотирма "Гвоздиками"

Середа, 27 травня 2015, 11:31

За минулу добу в зоні проведення АТО зафіксовано активне пересування підрозділів і бойової техніки російсько-терористичних військ.

Про це повідомляє в середу на своїй сторінці в Facebook координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

За даними ІС, з Лутугиного в Красний Луч під посиленою охороною перемістили колону з шести армійських вантажівок і трьох БТР-80;

Між Іловайськом і Харцизьком помітили колону з 16 одиниць автотранспорту та бойової техніки, включаючи 6 одиниць спецавтомобілів і автокунгів станції далекого зв'язку, 2 МТ-ЛБ і 4 САУ 2С1 "Гвоздика", яка рухалася в бік Донецька.

Також відзначають перекидання до ділянки в районі Станиці Луганській через Миколаївку 7 танків терористів, які згодом були використані для прицільної стрільби по позиціях сил АТО в цьому районі.

У районі н.п. Донецьке, Новотошківка і Катеринівка продовжує посилюватися угруповання російсько-терористичних військ. В цей район проїхала колона з 7 армійських вантажівок і 2 БМП-2.

Зафіксовано переміщення бронетехніки в північно-західній і східній частинах Горлівської угруповання НВФ. Протягом доби зафіксовано переміщення 4-х танків, на ділянку в районі Ленінське - Шуми, відзначає Тимчук.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування