Яценюк доручив провести службове розслідування роботи Квіташвілі

Середа, 27 травня 2015, 21:06

Прем'єр Арсеній Яценюк доручив низці міністерств та відомств провести службове розслідування щодо належного виконання обов'язків головою МОЗ Олександром Квіташвілі, його першим заступником Олександрою Павленко та іншими посадовцями міністерства.

Відповідне доручення, текст якого має агентство "Інтерфакс-Україна", віддано у зв'язку зі зверненням 66 народних депутатів від 20 травня, комітету Ради з питань охорони здоров'я від 20 травня, депутатів Юрія Савчука від 14 травня та 22 квітня і Оксани Корчинської від 19 травня.

Зокрема, Яценюк доручив голові Нацагентства з питань держслужби Костянтину Ващенку, міністру фінансів Наталії Яресько, міністру економіки Айварасу Абрамавічусу, міністру оборони Степану Полтораку та в. о. голови Держфінінспекції Михайлу Дибі перевірити належне виконання обов'язків керівництвом МОЗ щодо забезпечення ведення реєстру оптово-відпускних цін на лікарські засоби та вироби медичного призначення.

Окрім того, чиновники мають перевірити забезпечення міністерством держзакупівель на 2015 рік, винесення на розгляд Кабміну відповідних нормативно-правових актів, що забезпечують проведення держзакупівель через міжнародні організації, а також щодо направлення громадян на лікування за кордон.

Перевірка триватиме до 10 червня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування