Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики зосередили обстріли на Донецькому напрямку, за ніч були три бойових зіткнення

Четвер, 28 травня 2015, 07:40

Ввечері та вночі з 27 на 28 травня бойовики продовжували обстріл українських позицій на різних напрямках.

Про це у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

Майже весь вогонь своєї артилерії бойовики зосередили на Донецькому напрямку, обстрілюючи Піски, Тарамчук, Березове і Мар'їнку. З гранатометів загарбники обстріляли Опитне, Новотроїцьке і шахту Бутівка, з великокаліберних кулеметів - Авдіївку.

Вночі в районі Березового відбулося бойове зіткнення з ДРГ бойовиків. Там же злочинці застосували реактивну систему залпового вогню "Град".

На Луганському напрямку бойовики стріляли з мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по Орехово, Жовтому, Щастю, Трьохізбенці, Болотному.

На Артемівському напрямку з мінометів терористи вели вогонь по Лозовій, Троїцькому та Новозванівці. Тут також відбулося бойове зіткнення з диверсійно-розвідувальною групою противника.

Крім того, бій відбувся і в районі Неліпівки.

"В обох випадках наші військові дали гідну відсіч загарбникам, які не довго опиравшись, змушені були тікати", - зазначають у штабі.

На Маріупольському напрямку з 120 мм мінометів бойовики били по Широкино, а з 82 мм - по Миколаївці. Ніч в районі Маріуполя пройшла в напруженій тиші.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...