Москаль: Бойовики "ЛНР" обстріляли Станицю і Трьохізбенку

Субота, 30 травня 2015, 10:07

В ніч на 30 травня Станиця Луганська зазнала обстрілів із правого берега Сіверського Донця, що окупований "ЛНР".

Про це повідомив глава Луганської ОДА Геннадій Москаль.

"Крім автоматичної зброї вогонь вівся з гранатометів та мінометів. У результаті прямого влучення міни зруйнований приватний будинок у центральній частині селища. Ніхто з господарів там тривалий час не проживав (люди виїхали ще минулого року, рятуючись від війни), тому обійшлося без постраждалих", - повідомив Москаль.

За його словами, системи життєзабезпечення в результаті обстрілів не перебиті, світло, газ та центральна вода в райцентрі є.

"30 травня з другої години ночі і до 4:30 тривав бій у Трьохізбенці. Бойовики з боку Слов’яносербська обстріляли позиції українських військових біля напівзруйнованого мосту з протитанкових керованих ракет та мінометів. З нашого боку поранених і загиблих немає, за достовірною інформацією, вогнем у відповідь було поранено (а, можливо, і вбито) кілька бойовиків", - додав Москаль.

Бойові дії минулої ночі велися також у Кримському - село біля колишнього 31 блокпосту на Бахмутці. 

На околиці села в районі протитуберкульозного санаторію спалахували перестрілки із застосуванням автоматів, кулеметів, гранатометів та мінометів.

"Останні вибухи тут лунали о 4-й ранку. Житловий сектор залишився поза зоною ураження, інформації про поранених чи загиблих військових не надходило. Зараз у Кримському тихо", - додав Москаль. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...