Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Києві на Петрівці сталася пожежа

Субота, 30 травня 2015, 13:51

У Києві в районі Петрівки сталася масштабна пожежа.

Як повідомляє УНІАН.Київ, стовп чорного диму піднявся на десятки метрів, за ринком було видно величезну хмару.  Повідомляється, що займання сталося на трансформаторі каналізаційної насосної станції.

У соцмережах очевидці публікували фотографії з місця події.

Як повідоили у ДержНС, повідомлення про пожежу на вул.Вербовій, 24 поруч зі станцією метро "Петрівка" надійшло 30 травня о 10:46.

"На місці пожежники виявили загоряння у приміщенні окремо розміщеної відкритою транспорматорной підстанції і на території насосної станції. В 11:18 приїхали працівники "Київенерго" і знеструмили підстанцію. В 11:39 пожежа була локалізована, а о 11:49 ліквідовано", - зазначили у ДержНС. 

Разом з тим у столичному главку МВС заявили: "О 10.50 до Оболонського райуправління міліції Києва надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Вербова, 24. Встановлено, що загорання сталося на трансформаторній підстанції. Жертв та потерпілих немає. На місце події прибули співробітники міліції, ДержНС, медпрацівники. Рятувальники пожежу ліквідували. Фахівці встановили, що причиною загорання стало коротке замикання на підстанції", - йдеться у повідомленні.

Фото Ольги Сабо
Фото ТСН
 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування