Ніяких олігархів у Україні більше не буде - Порошенко

Субота, 30 травня 2015, 17:17

Програма деолігархізації буде втілюватися в життя, незалежно від прізвища того чи іншого олігарха.

Про це 30 травня в Одесі заявив президент Петро Порошенко, представляючи нового голову Одеської ОДА.

При цьому Порошенко висловив сподівання, що процес деолігархізації буде успішно відбуватися не лише на Одещині, а й в усій Україні.

"Я сподіваюся, що у нас будуть абсолютно нові підходи у вирішенні нових завдань. З одного боку, нам потрібно фінансувати армію, оборону, берегти нашу територіальну цілісність і суверенітет, і для цього всі мають бути рівні перед законом", - заявив президент. 

"Ніяких олігархів у Україні більше не буде. Олігархи мають платити більше, ніж середній клас, ніж малий бізнес, який виконує свої завдання вже тим, що створює нові робочі місця. Не буде у нас приватних армій, які марширують містами. Їх буде роззброєно і притягнуто до відповідальності. Охоронні компанії будуть позбавлені ліцензій, а організатори опиняться за ґратами", - зазначив президент. 

"Не буде проплачених псевдошахтарських мітингів, не буде "прихватизовано" безкоштовно державне майно, яке має працювати на державу. У країні буде наведено лад і в країні буде дисципліна, і це ті завдання, які я ставлю новопризначеному голові Одеської ОДА", - заявив Порошенко. 

Інтерфакс-Україна 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування