Військовим розповіли про норми харчування. Чекають на скарги

Неділя, 31 травня 2015, 11:38

В Міноборони нагадали  про норми харчування та обслуговування військовослужбовців та просять інформувати про порушення на "гарячу лінію" МО.

Про це йдеться у повідомленні прес-центру Міністерства оборони.

"З метою підвищення якості харчування та обслуговування доводимо до вашого відома, що у кожній їдальні повинна бути розкладка продуктів (меню), в якій відображено асортимент страв, та фактичний вихід порції, розкладка продуктів повинна бути різноманітною, зміни в розкладці продуктів проводяться лише за письмовим дозволом командира, який відображається на розкладці", - зазначили у Міноборони.

Також  у пам'ятці вказано, що у їдальні має бути чисто, а зовнішній вигляд обслуговуючого персоналу повинен бути охайним.

"Також вам потрібно бути впевненим, що ви перебуваєте на продовольчому забезпеченні. Для цього треба уточнити у свого безпосереднього командира (начальника) чи поставив він вас на забезпечення", - зазначили в МО.

"Якщо Вас не влаштовує якість харчування, Вам не доводять норму продуктів, Ваше місце прийому їжи не відповідає санітарним нормам —телефонуйте на "гарячу лінію" 0 800 507 309,"- йдеться у повідомленні.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування