Штаб АТО: Напруження зберігається на усіх напрямках

Неділя, 31 травня 2015, 14:16

Напруження у зоні проведення АТО зберігаєтьс на усіх  напрямках, найбільша активізація бойовиків та диверсійно-розвідувальних групп – на Луганщині.

Про це 31 травня повідомив речник  Адміністрації Президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

"На Маріупольскому напрямку єдиним місцем бойових дій залишається с. Широкине, де протягом останніх днів спостерігається зменшення збройних провокацій з боку бойовиків. За останню добу режим припинення вогню порушувався в районі лише 4 рази", - зазначив він.

На Донецькому напрямку неспокійно було здебільшого в районі Донецького аеропорту, зокрема с. Піски, Авдіївці та Мар’їнки, передмісті Горлівки.

Бойовики двічі застосували міномети калібром 120 міліметрів та здійснили два артобстріли з 122-мм вогневих установок біля Пісків, вдалися до провокації поблизу Новотроїцького.

"На Луганському напрямку спостерігається активізація бойовиків та ворожих диверсійно-розвідувальних груп. Щастя, Станиця Луганська та Трьохізбенка залишаються гарячими точками на передовій", - зазначив Мотузяник.

Під час збройних провокацій проти сил АТО в районі Попасної, Кірове та міста Золоте бойовики застосували стрілецьку зброю та крупнокаліберні кулемети.

Українські бійці дали відсіч проросійським бандформуванням під час бойових зіткнень біля села Троїцьке та Лозового.

"Протягом доби зафіксовано 3 польоти ворожих безпілотники у межах Донецької і Луганської областей", - повідомив Мотузяник.

 

 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування