Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шкіряк не хоче бути "цапом-відбувайлом"

Четвер, 7 травня 2015, 11:12

В.о. голови Держслужби з надзвичайних ситуацій Зорян Шкіряк заявляє, що не буде виправдовуватись в історії з тривалим поверненням українців із Непалу. За його словами, ДСНС відпрацювала "без проколів".

Про це він написав у своєму Facebook у четвер.

"Щирого дякую тим хто став на мій захист, хоча, повірте, не було від чого захищати. Ніхто не буде виправдовуватись, бо нема в чому, а за кожне своє рішення я готовий нести персональну відповідальність. Просто, напевно дуже вже я комусь заважаю...", - написав Шкіряк.

Також він запвенив, що "козла відпущення" з нього ніхто не зробить"

"Ми відпрацювали на межі можливого. З боку ДСНС - без проколів. Це був неоціненний досвід на все життя. Нам потрібно чітко проаналізувати і зрозуміти, що було не так і для себе я висновки вже зробив. Головне - люди повернулися додому і вони щасливі. Саме їхня оцінка є для мене визначною і вони про все розкажуть", - зазначає начальник рятувальної служби.

Він запевнив, що "розбір польотів ще попереду".

Шкіряк також подякував команді, яка супроводжувала його в подорожі: рятувальникам, дипломатам, екіпажу літака, лікарям і журналістам.

"Всі ці важкі дні ми були єдиними з нашими співгромадянами і стали практично однією родиною. Мені буде не вистачати пережитих емоцій. А наразі, трохи відпочину, втомився. Можливо, якщо вистачить сил, сьогодні дам брифінг в ДСНС, а ввечері ексклюзивне інтерв'ю одному з телеканалів", - зазначив Шкіряк.

Також він запевнив, що "за крісло не тримається".

Як відомо, в ніч на четвер у Борисполі після тижневих поневірянь приземлився літак Міноборони Іл-76 з евакуйованими українцями з Непалу.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування