Кличко заявив, що ніяких грошей у Фірташа не брав

П'ятниця, 8 травня 2015, 18:33

Мер Києва Віталій Кличко запевняє, що не підписував жодних угод з олігархом Дмитром Фірташем і не брав у нього грошей на фінансування політичної діяльності.

Про це йдеться у відповіді Кличка на запит депутата Мустафи Найєма, пише прес-служба "УДАРу".

"Я ніколи не підписував жодних угод з олігархами. Фірташ ніколи не фінансував мене і мою політичну силу. Я не маю жодних зобов’язань ні перед ким, окрім киян, які обрали мене мером і довірили управління столицею", - заявив Кличко.

За його словами, його намагають втягнути у брудну політичну кампанію.

"Я не збираюся гратися в чужі брудні ігри, спрямовані на дискредитацію української влади, і київської зокрема, та дестабілізацію ситуації в столиці і в країні", - сказав Кличко.

Як відомо, на суді у Відні Фірташ підтвердив, що мав перед виборами зустріч з Кличком і тоді кандидатом у президенти Петром Порошенком.

Раніше сам Порошенко підтвердив, що разом з Кличком зустрічався з Фірташем у Відні 25 березня 2014 року. Він запевнив, що це була лише друга зустріч з Фірташем у його житті – перша була в 2006 році.

У той же час, за даними джерел УП, була ще як мінімум одна зустрічолігарха з кандидатами – в лютому 2014 року. Повідомляється, що на них також був присутній Сергій Льовочкін і "ударівець" Віталій Ковальчук.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News