Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін сподівається завдяки таким, як Земан, відновити відносини з Європою

Субота, 9 травня 2015, 20:13

Президент Росії Володимир Путін сподівається, що завдяки таким політикам, як чеський лідер Мілош Земан, відносини РФ з Європою вдасться відновити.

Про це він заявив на зустрічі з Земаном в Москві, повідомляють РИА Новости.

"Не ми були ініціаторами охолодження відносин з Європою, але сподіваюся, що завдяки таким політикам, як ви, вдасться їх відновити не тільки в колишньому обсязі, але й рухатися далі", - сказав Путін.

"Ми дуже розраховуємо на те, що нам вдасться не тільки відновити відносини і з Європою в цілому, зі Східною Європою, Чехією, а й розвивати їх далі", - сказав президент Росії.

За його словами, введені Росією та ЄС взаємні обмеження відбилися і на товарообігу.

"Від цього всі отримують лише збитки, нічого хорошого в цьому немає, ми це розуміємо і готові повністю відновити наші зв'язки", - підкреслив глава російської держави.

"Приємно констатувати, що в Європі є ще політики, які в змозі прямо відстоювати свою точку зору і здійснювати незалежну політику", - додав Путін.

Як відомо, близько півтора десятка людей протестували в Празі проти візиту президента Чехії Мілоша Земана до Росії на святкування російського Дня перемоги в Москві.

Сам Земан у коментарі Радіо Свобода перед відльотом до Москви назвав активістів, які проводжали його з плакатами, "людьми з низьким інтелектом".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування