Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лавров розповів про безальтернативність виконання мінських угод

Понеділок, 1 червня 2015, 14:30

Глава МЗС РФ Сергій Лавров заявив, що виконання сторонами конфлікту на Донбасі усіх положень мінських домовленостей  є "безальтернативним". 

Про це, як повідомляється у Твіттері МЗС РФ, Лавров заявив у ході зустрічі з главою МЗС Італії Паоло Джентілоні під час його першого візиту в Росію в якості глави МЗС. 

"Приділили увагу ситуації в Україні. Підкреслили безальтернативність виконання сторонами всіх положень мінських домовленостей", - заявив Лавров. 

"Знову привернули увагу до спроб ці домовленості спотворювати, переінакшувати. Головне - зосередиться на налагодженні діалогу. Зв'язуємо певні надії із засіданнями робочих підгруп Контактної групи, запланованих на 2 червня у Мінську ", - додав він.

Як відомо, на 2 червня у Мінську заплановане засідання тристоронньої контактної групи з врегулювання конфлікту на Донбасі

Як повідомив представник України на переговорах Леонід Кучма, з 10.00 всі підгрупи почнуть засідання, о 16.00 буде заслухано координаторів цих підгруп. За словами Кучми, одне з найважливіших питань засідання - питання демілітаризації Широкино і питання відводу від лінії зіткнення озброєння калібром менше 100 мм - мінометів і танків.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: