Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики повністю заблокували пропуск на окуповані території Луганщини

Середа, 10 червня 2015, 14:49

Останній пункт пропуску на окуповані території Луганщини заблокували бойовики "ЛНР".

Про це у середу інформує на своєму сайті керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль.

Мова про село Родина, що входить до міста Золоте в Попаснянському районі.

За його словами, 9 червня на окупованій території перед одним із мостів, що веде до Родини, з’явилися таблички з надписами "Мост заминирован" та "Движение запрещено". Озброєні бойовики не пускають через міст у бік контрольованої Україною території ні пішоходів, ні велосипедистів, ні автомобільний транспорт.

"Після обмеження руху через Родину у зв’язку з постійними обстрілами нашого крайнього блокпосту так звані "правозахисники" не тільки почали таврувати мене ганьбою в соцмережах, але й звернулися з позовом до суду про скасування відповідного розпорядження", - заявляє Москаль.

"Хоча я дозволив перетинати лінію розмежуванням пішоходам, велосипедистам та автомобільному транспорту міжнародних гуманітарних організацій, які возили на окуповану територію різну допомогу. Терористи зробили простіше – просто наглухо перекрили останній пункт пропуску для всіх", - додає очільник області.

"У зв’язку з цим обласна військово-цивільна адміністрація закликає всіх, хто має перепустки й бажання потрапити на окуповані території, скористатися автомобільним коридором "Артемівськ – Горлівка" через КПВВ "Миколаївка", - наголошує Москаль.

Своїм опонентам губернатор порадив: "звернутися з судовим позовом до Плотницького з вимогою відкрити прохід, влаштувати пікет біля будівлі ОДА в Луганську або принаймні облити Плотницького майонезом".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування