Диверсанти підірвали колію, якою доставляють вугілля на Вуглегірську ТЕС

П'ятниця, 12 червня 2015, 11:18

Вночі на Луганщині підірвали залізницю, якою доставляють вугілля на Вуглегірську ТЕС.

Про це у п'ятницю інформує на своєму сайті керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль.

У п'ятницю після 2-ї години ночі було підірвано залізничну колію на перегоні "Попасна – Роти", що на контрольованій Україною території Луганської області за кілька кілометрів від лінії розмежування.

Очевидно, вибухівку заклала й привела в дію ворожа розвідувально-диверсійна група. Вибух стався на 5 – 6-му кілометрі залізниці в напрямку Світлодарська (місто на контрольованій Україною території Донецької області), в результаті пошкоджено близько 300 метрів колії.

"Це одна зі стратегічно важливих гілок залізниці, яка використовується для доставки вугілля з державних підприємств "Первомайськвугілля" та "Лисичанськвугілля" (що на контрольованій Україною території) до Вуглегірської теплоелектростанції в Світлодарську", - наголошує Москаль.

"Зараз на місці працюють ремонтні бригади та співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій. Відновлювальні роботи ускладнюються тим, що підходи до залізничної колії в багатьох місцях заміновані", - додав він.

За словами Москаля, рух залізницею планують відновити до кінця дня суботи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування