Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Азов" обурений відмовою американців тренувати їх

П'ятниця, 12 червня 2015, 19:58

Батальйон спецпризначення "Азов" обурений рішенням Палати представників США заборонити американським військовим тренувати бійців полку.

Про це йдеться у заяві "Азову" на Facebook.

"10 червня Палата Представників США ухвалила правку з ініціативи конгресменів Джона Коньєрса та Теда Йохо до законопроекту "Про витрати на оборону у 2015 році": Азову не буде надано тренувальної підготовки, а Україні не нададуть ПЗРК", - сказано в повідомленні.

"Рішення щодо Азову стало можливим після того, як конгресмени звинуватили полк у неонацизмі, фашизмі та порівняли українських патріотів з ісламськими фундаменталістами", - зазначили у батальйоні.

"Ми вкрай здивовані й обурені такими заявами. Наш полк завжди стояв на позиціях патріотизму та ніколи не апелював до жодних інших світових ідеологічних течій", - сказано в заяві.

Раніше ЗМІ повідомили, що палата представників США (нижня палата Конгресу) виступає проти навчання бійців полку "Азов" американськими військовими.

Виправлення в законопроект про оборону США вніс конгресмен від Демократичної партії Джон Коньєрс (John Conyers), назвавши полк "Азов" огидним і неонацистським.

Українська правда, Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: