Наливайченко про можливу відставку: мене крісла не цікавлять

Неділя, 14 червня 2015, 20:36

Голова СБУ Валентин Наливайченко заявив, що "крісла" його не цікавили і не цікавлять.

Про це Наливайченко заявив, коментуючи в ефірі ТСН.Тиждень питання щодо можливої відставки. 

"Мене крісла не цікавили і не цікавлять. Я би не розвивав інтриги там, де її немає", - заявив він. 

При цьому він додав, що важливіше, щоб докази російської агресії щодо України потрапили до міжнародних структур для аналізу.

"Важливо добитися  міжнародного суду щодо агресора і санкцій", - зазначив Наливайченко. 

При цьому він повідомив, що замість глави СБУ до США вирушить його спецпредставник, який представить докази російської збройної агресії. 

Як відомо, раніше речник глави СБУ Маркіян Лубківський повідомив, що візит глави СБУ Валентина Наливайченка до Вашингтона (США), запланований на 16-17 червня, скасовується.

У Вашингтоні у ході візита глави СБУ було заплановано презентацію доказів збройної російської агресії проти України, обговорення з американськими партнерами практичних аспектів допомоги Україні у сфері безпеки, дискусія про подолання корупції в Україні.

"Наливайченко не полетить до Вашингтона, бо одержав відмову Адміністрації Президента ... Натомість, він одержав повістку від слідчого ГПУ, яка таким чином реагує на заяву Голови СБУ під час останнього засідання Кабінету міністрів щодо причетності колишнього керівництва ГПУ до палаючої нафтоналивної бази "БРСМ", - зазначив Лубківський.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News