Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики тричі з боєм намагались прорватися в Мар’їнку - штаб АТО

Четвер, 18 червня 2015, 07:17

Ситуація в зоні АТО була складною, але повністю контрольованою підрозділами українських силовиків, зокрема, бойовики майже 80 раз обстріляли їх позиції і тричі намагалися прорвати оборону.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

Минулої доби, 17 червня бойовики російсько-терористичних військ тричі намагалися прорвати нашу оборону в Мар'їнці та Луганської області. Наші підрозділи успішно відбили атаки ворога, йдеться у зведенні.

В цілому, за минулу добу бойовики 79 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ уздовж всієї лінії розмежування з усього наявного в них арсеналу. "Зокрема, застосовували заборонену мінському домовленостями артилерію калібрів 120, 122 і 152 мм, а також РСЗВ" Град ".

Ніч в зоні проведення АТО також була напруженою. Зафіксовано 35 обстрілів позицій українських військ.

В районі Донецька бандити з 120-мм мінометів обстріляли українські позиції неподалік Хіміка, Красногоровки і Мар'їнки.

Троїцьке, що на Артемівському напрямку, двічі було обстріляно з гаубиць калібру 152-мм. У цьому ж секторі з мінометів різних калібрів бойовики били по н.п. Новгородське і Неліпівка.

За всіма напрямками протягом ночі по наших позиціях та інфраструктурі населених пунктів бойовики били з 82-мм мінометів, озброєння бойових машин, гранатометів, стрілецької зброї.

Разом з тим, відносно менше обстрілів було в Луганській області, проте пізно ввечері неподалік Сокільників відбулося бойове зіткнення з двома ДРГ противника, де бойовики, зазнавши втрат, відступили.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування