Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Наливайченко вирішив податися в політику – Кличко

Четвер, 18 червня 2015, 12:55

Екс-голова СБУ Валентин Наливайченко вирішив іти у політику.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, повідомляє прес-служба партії Кличка УДАР.

"Валентин Наливайченко сказав, що не чіплятиметься за посаду, щоб не давати підстав тим, хто не хоче ефективної роботи влади в Україні, говорити про політичну нестабільність чи сварки в українській владі. Сьогодні влада повинна бути відповідальною, щоб не повторити помилок 2005-ого року. Наливайченко звернувся до мене та депутатів з групи УДАР щодо підтримки його рішення", – зазначив Кличко.

На думку мера, Наливайченко ефективно працював і депутатом у фракції УДАРу в парламенті минулого скликання, і на посаді голови СБУ.

"Наливайченко завжди відстоював державні інтереси, є принциповою людиною і, переконаний, його політичні прагнення будуть успішними. А ми його підтримаємо", – заявив Кличко.

Як відомо, у четвер Верховна Рада за поданням президента звільнила Наливайченка з поста голови СБУ. Цьому передував скандал та протистояння між СБУ та Генпрокуратурою, спровокований заявою Наливайченка про причетність екс-заступника Генпрокурора Віталія Яреми Анатолія Даниленка до нелегальної діяльності компанії "БРСМ-Нафта", що призвело до пожежі на нафтобазі під Києвом.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування