Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Кремлі сказали, коли оголосять про зростання зовнішньої загрози

Неділя, 21 червня 2015, 19:02

Росія заявить, що зовнішня загроза збільшилася, якщо військова інфраструктура НАТО значно посилиться в Східній Європі або США почнуть розміщувати потужні системи протиракетної оборони у Румунії, Болгарії або Польщі.

Про це заявив глава адміністрації президента РФ Сергій Іванов в інтерв'ю виданню Financial Times, повідомляє РИА Новости.

За його словами, подальше розширення інфраструктури НАТО в Східній Європі та розміщення США систем ПРО будуть сприйняті Москвою як посилення загрози її безпеці.

"Якщо військова інфраструктура НАТО значним чином посилиться в Східній Європі або США почнуть реально розміщувати потужні системи протиракетної оборони в Румунії, Болгарії чи Польщі, ми заявимо, що зовнішня загроза збільшилася. Я кажу вам це чесно відразу", - додав Іванов.

Як відомо, раніше президент Росії Володимир Путін заявив, що РФ націлить свої ударні сили і засоби на території, що несуть їй загрозу.

"Якщо хтось загрожує нашій безпеці, ми повинні будемо націлити наші ударні сили і засоби на ті території, з яких виходить загроза", - підкреслив Путін.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...