Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Під Полтавою у вантажівці вибухнули боєприпаси

Середа, 24 червня 2015, 09:54

На Полтавщині у вантажному автомобілі здетонували боєприпаси.

Про це у середу повідомляє прес-служба полтавської міліції.

Зазначається, що 24 червня близько першої години ночі до міліції Полтавського райвідділу надійшло повідомлення від оперативного чергового ДСНС, що на 336 км автодороги "Київ-Харків", поблизу села Супрунівка, горить вантажний автомобіль та чути звуки, схожі на вибухи снарядів.

На місце події прибула слідчо-оперативна група міліції. У ході роботи правоохоронці з’ясували, що кілька автомобілів, які належать одній із військових частин Національної гвардії України, перевозили в зону АТО боєприпаси.

За попередньою інформацією, в автомобілі "КРАЗ" з причепом, здетонував один з боєприпасів, внаслідок чого розпочалася пожежа. У результаті загоряння здетонували й інші боєприпаси.

З метою забезпечення безпеки громадян на вказаному відрізку автодороги працівники ДАІ тимчасово обмежили рух транспорту. Близько 3-тьої години пожежа та вибухи припинилися. На даний час організовано об’їзд місця події.

Унаслідок надзвичайної події жертв та руйнувань немає. Транспортний засіб, яким перевозилися боєприпаси, пошкоджено вогнем, зазначають в МВС.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 264 Кримінального кодексу України (необережне поводження з боєприпасами).

На місці працює слідчо-оперативна група та експерти-криміналісти.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування