Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бородай каже, що Росія не терпітиме "болячку на кордоні" вічно

Середа, 24 червня 2015, 19:58

Колишній лідер бойовиків Олександр Бородай вважає, що перемир'я на сході України, швидше за все, зазнає краху, а Росія може втягнутися у "велику війну".

Про це він заявив у інтерв'ю Reuters, яке дав цього тижня у московському ресторані в оточенні колишніх польових командирів.

"До кінця дня українська армія спробує здійснити наступ. Це дуже імовірний розвиток... Я не певний, що це минеться без великої війни, бо Росія не може терпіти цю болячку на своєму кордоні вічно", - заявив Бородай.

За його словами, "напівзаморожений стан" конфлікту не може тривати довго.

"Великий наступ українських військ означатиме багато жертв серед мирного населення, а також серед військових", - заявив Бородай.

"Не можна сказати, що Росія не дбає про людей Донбасу, тож є ймовірність, що Росія не залишить людей у "республіках" у скруті", - додав сказав він.

На запитання, чи можуть російські війська втрутитися, Бородай відповів так: "Я визнаю, що Росії може увірватися терпець".

Як відомо, Олександр Бородай – російський політтехнолог, який після анексії Криму Росією брав активну участь у розхитуванні ситуації на українському Донбасі, кілька місяців очолював там проросійських бойовиків.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування